Over ons

ir. Kim ten Kley-Keeris MRE BA

ir. Kim ten Kley-Keeris MRE BA

Vastgoedstudio is een initiatief van ir. Kim ten Kley-Keeris MRE BA

Voor Kim gaan architectuur en interieur hand in hand. Met haar technische en ontwerp-achtergrond heeft zij zowel een analytische als een creatieve kijk op projecten. Zij kan de mogelijkheden van een gebouw helder verbeelden en ziet verborgen schoonheden die anderen niet zagen.

Kim studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft, waar zij afstudeerde binnen de vakgroep bouwmanagement en vastgoedbeheer. Tevens behaalde ze de Master of Real Estate-titel aan de Universiteit van Amsterdam. In 2018 voltooide ze de bachelor opleiding Interior Design aan de National Design Academy in de UK.

Kim is vijfentwintig jaar actief in de vastgoedmarkt. Zij heeft uitgebreide kennis opgedaan binnen alle belangrijke vastgoedsectoren in Europa. Zij adviseerde vastgoedbeleggers op strategisch niveau, onder meer ten aanzien van fondsstrategie, portefeuillemanagement en waardecreatie. Zij is betrokken geweest bij de oprichting en het management van diverse vastgoedbeleggingsfondsen in Europa en heeft hierin diverse bestuursfuncties vervuld. Momenteel is zij samen met Jan Willem directeur en eigenaar van Conduct Vastgoed B.V., waarvan Vastgoedstudio onderdeel uitmaakt. Conduct Vastgoed is een makelaarskantoor gespecialiseerd in exclusieve woningen.

Met Vastgoedstudio combineert Kim haar kennis van techniek en beleggen met haar voorliefde voor architectuur, interieur en design. Kim’s multidisciplinaire achtergrond is van grote waarde bij de integrale aanpak van haar projecten. “Ik heb in de loop der jaren een perfect oog ontwikkeld voor schoonheid van gebouwen en zie meteen welke aanpassingen zorgen voor een mooiere uitstraling of anderszins waarde toevoegen.”

Nieuwsgierig? Bekijk het portfolio of neem contact op.

Jan Willem ten Kley is oprichter en eigenaar van Conduct Vastgoed B.V. en daarnaast graag betrokken bij Vastgoedstudio.  Sinds de oprichting van Conduct in 2007 heeft hij met veel succes een bloeiende onderneming neergezet, die toonaangevend is in de regio.

Jan Willem heeft meer dan twintig jaar ervaring in de makelaardij bij de grote kantoren, alvorens hij zijn eigen onderneming startte. In zijn laatste dienstverband was Jan Willem commercieel directeur van Troostwijk Makelaars. Hier heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van beleggingsmakelaardij in winkels, winkelcentra, kantoren en bedrijfsgebouwen. Commerciële taxaties is een bijzondere expertise van Jan Willem.

Ten tijde van de overname van Troostwijk door Jones Lang LaSalle heeft hij er bewust voor gekozen de stap te zetten naar ondernemerschap. De loopbaan van Jan Willem in de makelaardij is begonnen bij Proper Makelaardij, waar hij actief was in bemiddeling van aan- en verkoop van exclusieve woningen in het Gooi. Binnen Conduct Vastgoed en Vastgoedstudio integreert Jan Willem zijn brede opgedane kennis.

Jan Willem ten Kley

Jan Willem ten Kley